Moj prvi pokušaj nečeg tribalastog

To all our readers - this post will be in Croatina only!

Vratila sam se šarenim manikurama nakon moje već standardne ljetne pauze kada lakiram samo jednobojno. Ovo je ljeto pauza trajala nešto kraće... Kao i ljeto uostalom! :D Ali planiram napisati post o tome koje sam lakiće nosila jer su to sve bili novi, po prvi put nalakirani lakovi, pa da vam ih na neki način predstavim. :)


Danas sam pokušala nešto tribal tipa, ali samo u naznakama jer još puno mlijeka trebam popiti za pravu tribal manikuru. Ideju sam skupila iz svog inspiracijskog foldera i naravno da je u originalu ovaj uzorak s prostaka trebao ići na sve nokte, ali vjerujte mi da sam se i s ovim jednim noktom po ruci namučila. Ruke su mi treskave do boli i natrag. Mislim da sam lagano iz vinkla ispala. :)

Lakovi koje sam koristila su:
  • Aura Silk proteins baza za nokte
  • Manhattan Quick dry 43S 
  • Eveline 192 
  • Flormar M01 
  • SGGM 47
  • Moment Pastel azur
  • crna akrilna boja
  • Aura Jelly TC

Nakon što mi se baza posušila, na palac, kažiprst i pinky sam nalakirala koraljno-narančasti Manhattan Quick dry 43S u dva sloja. Dok se drugi sloj sušio, stavila sam po jednu malu, okruglu, crnu zakovicu. Prstenjak sam prelakirala s dva sloja crnog Evelinea 192 te isto kao i kod ostalih prstiju, stavila ovu veću okruglu žuto-smećkastu zakovicu. Oko prostaka sam se opet ipak malo više okupirala. Nalakirala sam dva sloja bijelog mat Flormara M01. Nije da mi je trebao mat efekt, nego čisto u nedostatku boljeg rješenja. Zapravo taj nokat uopće nije trebao biti bijel, ali nemam baš nijansu koju sam si zamislila. Dok je drugi sloj Flormara bio još vlažan, stavila sam ova dva trokutića, žuti i plavi koji su ustvari one DIY naljepnice na koje sam se nakačila kada sam po prvi put vidjela kako funkcioniraju i sada totalno forsiram, no nema veze. :D Plavi trokutić je Moment Pastel azur, a žuti je SGGM 47. Narančasti luk na vrhu nokta sam freehandala uz pomoć onog istog koraljno-narančastog Manhattana. Crne obrube, točkice i liniju, koje vidite na fotografiji, sam napravila crnom akrilnom bojom te kada sam napiplala sve to, sve sam nokte zabetonirala brzosušećim TC-om. 


Malo sam si kontala je li ova crna na prstenjaku baš najbolji izbor, ali već dugo pokušavam crnu uklopiti u mix&match kombinaciju, a nikada nemam petlje iako mi premoćno izgleda kada to vidim kod nail blogerica. Sviđa mi se, moram reći, ali mi je malo neobično obzirom da nikada još nisam to radila. Ne vjerojatno, nego sigurno ću opet crnu uključiti u ovakve manikure jer mi je puno efektnije i upečatljivije od srebrnih holića i sandića koje inače koristim na prstenjaku u mix&match manikurama. 

Naravno da jedva čekam vaše mišljenje pa opalite!

:* do sljedećeg posta! 


3 comments:

Thank you for commenting! I appreciate it :)
If you would like we can follow each other - just leave me link and notice that you are following me and I will come to follow you too!