Jedna iz mase

To all our readers - this post will be in Croatian only!

Nisam pojma imala kako bih ovu manikuru nazvala pa je naslov posta nastao onako što je brzopoteznije bilo moguće. :) Obzirom da inspiraciju često kupim na Pinterestu, We<3it-u i sličnim stranicama, moram priznati da me nemalo čudi to što najčešće nalijećem na manikure koliko-toliko slične ovoj kakvu vam danas želim pokazati. Imam TO DO folder u koji skupljam sve ideje koje vidim online i folder je dupkom pun - da radim sve iz foldera, lakirala bih 2x tjedno do 50og rođendana i opet bi mi dosta neodrađenih ostalo. :D Ono što vam želim reći je da u tom mom folderu baš i nema ovakvih manikura. Ima jedna, možda dvije, dok online ima cijela mašinerija varijacija na temu. Ne znam kako da nazovem cijeli taj hype, ali koliko mi god slatke takve manikure bile, osobno su mi previše komercijalizirane. Time želim reći da kad vidim takvu manikuru, vlasnicu vidim kao iskvarcanu plavušu, s brdo bronzera u šlampavoj trendi odjeći, ogromnoj blingavoj torbi s nekom cugom u papirnatoj čaši sa slamkom, stava sva sam si cool, neopterećena i predivna... Da ne nabrajam dalje, nadam se da ste shvatile o čemu govorim. :D O kombinaciji pastelnih boja s nudačima i barem jednim noktom totalno u zakovicama...





No dobro, ipak sam tu manikuru malo prilagodila sebi jer se ne mogu zamisliti kao gore opisana djeva! :D Za ovu mi je manikuru bilo potrebno:
  • Essence Nail art protecting base coat 
  • Golden rose Rich color 44 (3 tanja sloja)
  • Essence Hazelnut cream pie (2 sloja)
  • Catrice How I matt your mother
  • Samoljepljiva vrpca
  • Zlatne kockaste zakovice
  • Aura Jelly TC
Golden rose RC 44 sam nalakirala na sve nokte osim prstenjaka, na kojeg sam stavila Essence Hazelnut cream pie. Dok se drugi sloj Essencea sušio, poslagala sam zakovice. Sve sam prelakirala jednim slojem TC-a. Prvo sam tako držala manikuru jedan dan jer imam već podosta iskustva sa samoljepljivom vrpcom - previše puta mi je uništila baznu boju pa što je sigurno, sigurno je. :D


Inače mi je takva manikura bila više ono što sam opisivala gore i prvotna je ideja bila zapravo ostaviti to tako, ali nisam si to bila ja. Baš sam se nekako mulavo osjećala s tim i falilo mi je nešto pa sam si osmislila neko rješenje. Kažiprst i prostak sam prelijepila samoljepljiovm vrpcom te šupljine prelakirala lakom Catrice How I matt your mother koji se suši u mat finiš. Oprezno sam odstranila samoljepljivu vrpcu i ostao mi je ovakav uzorak na noktima. TC nisam stavljala preko ta dva nokta jer mi se svidjelo kako izgleda ta kombinacija sjajnoga i mat iako to baš i ne dolazi do izražaja na fotkama.



Ako ste dokučili o kakvom tipu manikura govorim, žicam vaše mišljenje! :) Sviđa li se to vama ili više preferirate nešto svoje, što neće biti na svakom kliku miša i na svakom uglu u gradu?

:* do sljedećeg posta!

7 comments:

  1. opet jedan divan look! meni je puknuo jedan nokat pa trenutno ništa nemam... :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nije valjda da te puknuti nokat sprječava? :( Pa sad tek opali i divljaj, šarene manikure su uvijek slađe na ultrakratkim noktima! :D

      Delete
    2. lol odrezala sam samo taj, druge sam ostavila...hahaha ne znam zašto hehe

      Delete
  2. Ima jedna "mala" razlika između tih djeva i tebe :) Tvoji nokti su prirodni, a ne "prirodni sa gelom" i djelo su tvoje kreativnosti.

    Meni je ta manikura super, odlična kombinacija boja. Uostalom, mislim da sam te već nahvalila na forumu ;)

    ReplyDelete
  3. super mi je kombinacija različitih boja i finiša :D
    izgleda da se ja još jedina ne dam pinterestu ;)

    ReplyDelete

Thank you for commenting! I appreciate it :)
If you would like we can follow each other - just leave me link and notice that you are following me and I will come to follow you too!