Još malo geometrije

To all our readers - this post will be in Croatian only!

Nakon što me manikura s trokutićima iz ovog posta (KLIK!) sasvim osvojila, htjela sam napraviti još jednu varijaciju na temu. Malo sam si zakomplicirala stvari, ali svejedno je bilo vrlo jednostavno za odraditi. Malo piplavo, doduše, ali svejedno se uredno napravi bez ikakvih problema.





Za ovu manikuru bilo mi je potrebno:
  • Essence Nail art protecting base coat
  • Aura Loving me is easy (2 sloja)
  • Essence Did someone say nude? (2 sloja)
  • Essence Keep calm and go to the beach (1 deblji sloj)
  • Aura Jelly TC
  • samoljepljiva vrpca
Aura lakove za nokte sam kupila za vrijeme prošlog posjeta Srbiji i kako sam vidjela recenzije kod nekih blogerica, odlučila sam se na kupovinu da i ja isprobam to čudo. Bočice lakova iz kolekcije Extra long lasting su nešto manje, zapremnina im je svega 6 ml, a cijena im je nekih 12 kn. Po meni prilično isplativo. Nema ga sada nešto mnogo, ali realno ni to ne stignem potrošiti pa mi je sve to skupa sasvim u redu. :D Kod nanošenja prvog sloja, bila sam nemalo razočarana. Četkica je klasična, zapravo mrvično šireg vrha od klasičnog, ali dosta grubih niti koje malo strše van snopa i to dosta otežava lakiranje. Negdje ostavlja deblje nanose, negdje pokupi lak pa ostaju crte... Kao da lakirate prezgusnutim lakom s extra lošom četkicom, samo što ovaj uopće nije gust. Srećom, drugi sloj sve izjednači i dobijete krasan cream finiš. Dok je drugi sloj još bio vlažan, nalijepila sam naljepnice Essence Did someone say nude? laka koje sam dan ranije sama napravila. Onaj sistem s lakiranjem laka na foliju i kad se posuši, oguli se pa izrezujete oblike koji su vam potrebni... Sličice sam zapečatila brzosušećim TC-om. Kada je sve bilo potpuno suho, uz pomoć samoljepljive vrpce sam dodala kvadrate i pravokutnike sandićem Essence Keep calm and go to the beach. Realno, mogla sam i od njega napraviti naljepnice, ali onda bi mi trebao TC poviše, a htjela sam da dođe do izražaja razlika u teksturi lakova za nokte.

U hladu
Cijela manikura mi je bila baš simpatična i boje su mi se fino poklopile, ali nekako su trokutići ipak bili jači. Moguće je i da mi je ova malo dosadila jer su mi se naslagale neke obaveze pa je ova stajala na noktima nešto duže nego obično. :D

:* do sljedećeg posta!

4 comments:

Thank you for commenting! I appreciate it :)
If you would like we can follow each other - just leave me link and notice that you are following me and I will come to follow you too!