GR Galaxy 12

To all our readers - this post will be in Croatian only.

Curke moje, kakav sam lak otkrila... <3 Odmah sam pohitala ovamo da se pohvalim i pokažem svijetu tu divotu! Radi se o jednom primjerku iz nešto novije kolekcije brenda Golden rose - Galaxy. Već neko vrijeme po stranim blogovinama viđam tu okruglu bočicu laka za nokte i zapravo mi je palo na pamet kako u Golden roseu sada već izmišljaju toplu vodu. Ta kao da nemaju dovoljno kolekcija, linija, različitih bočica i ne znam čega sve ne. Realno, koji brend ima toliko kolekcija lakova za nokte (ovdje izuzimam LE)?! Međutim swatch laka broj 12 me posebno zaintrigirao pa sam odlučila malo pronjuškati.

Na suncu



Iskreno da vam kažem, ne znam ima li ova linija za kupiti kod nas jer već duže vrijeme nisam bila na prodajnom mjestu Golden rosea. U našem ga mjestu nema... :( Svoj sam primjerak kupila u Bosni i tamo sam ga platila 20 kn. Skupa s njim sam kupila i jedan Holiday kojemu je tamo cijena 15 kn, dok je kod nas 35 kn. Govorim ovo čisto usporedbe radi. Ako ćemo se voditi istim principom, čini mi se da bi Galaxy kod nas mogao biti i skuplji od 35 kn, no to ne mogu tvrditi sa sigurnošću.

Na zatvorenome
Bočica ovog lakića je okrugla/valjkasta s metalik crvenim čepom, a količina laka je 10,3 ml. Četkica je vrlo slična kao kod Holiday linije. Lagano je plosnata i samo malo šira pri vrhu. Obzirom da se radi o sand teksturi, takve četkice su itekako dobrodošle. Što se tiče nanosa, tu je lak totalno podbacio. Prvi se sloj baš katastrofalno nanosi što je i razumljivo jer je lak je prepun krupnijeg i sitnijeg plavog i holo glittera + još čestice koje ga čine pjeskićem, ali svejedno malo mast vadi. :D Tu je još i to što se jako brzo suši pa dobijete potpuno neravnomjeran nanos koji ne izgleda obećavajuće. Da vas ovo ne uplaši, svejedno ne radi problem u dnu nokta uz kožicu. Da se sve fino nalakirati pa ne treba puno čistiti. Drugi sloj srećom sve izjednači i nokti izgledaju baš bombastično. Sjaji i blješti na sve strane.



Vidjela sam swatch ovog laka pokrivenog TC-om i jako me podsjetio na Zoyu Dream. Moram priznati da me to i zainteresiralo za kupovinu, ali dolazimo do onoga što mi se baš i ne sviđa. Htjela sam prvo jedan dan uživati s ovako sandastim noktima i onda sutradan staviti TC, međutim dok sam sutradan nešto mrdala oko ručka, na 5 prstiju mi se lak lagano pri vrhu raščipao. :( Ne mogu sa sigurnošću reći da je lak kriv zbog toga jer su moji nokti u zadnje vrijeme prilično loše kvalitete i iščipali su se oni koji su izlistani pri vrhu. Bitno da ja i dalje rašpam i spašavam ih. Čak i da je tako loš i da se čipa jer ne valja, svejedno bih ga opet kupila jer mi je toliko divan da mogu čipanje podnjeti, pogotovo zato što sandići trpe nadopune. :D I voila - nadopunila sam rupe i prelakirala s dva sloja TC-a te ostala još i više zabezeknuta. <3


Ima još nešto... Kada sam došla doma s novim lakićem, pogledala sam swatcheve iz cijele linije Galaxy sandića i vidjela da su ustvari mnogi prilično vjerne kopije OPI liquid sand primjeraka iz Mariah Carey kolekcije.

      Golden rose Galaxy 10 - OPI The impossible
Golden rose Galaxy 12 - OPI Get your number
Golden rose Galaxy 14 - OPI Can't let go
Golden rose Galaxy 15 - OPI Stay the night
Provjerite! :D

Slika preuzeta s interneta

Kako vi stojite sa sandićima? Jeste li vidjele ovu kolekciju kod nas? Ako jeste, koja je cijena ovim lakićima? Baš me zanima! 

:* do sljedećeg posta! 



7 comments:

  1. Hahahahaha! Dobar argument! :)

    ReplyDelete
  2. Prekrasan mi je ovaj lak, nadam se da mu ipak nisu previse nabili cijenu kod nas :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne bi me čudilo. Kod nas nabiju cijenu svega kao da je suVo zlato! :) Meni je i cijena Holidayića bezobrazno visoka, ali to im prolazi zato što u prodaji kod nas nema ništa slično. Essence i Catrice se ne mogu usporediti s GR.

      Delete
  3. Bome je prekrasan! :)

    ReplyDelete
  4. savršen lak i savršeni nokti ;)

    ReplyDelete
  5. krasan je *.*
    nadam se da će ova kolekcija i do nas stići s nekim normalnim cijenama ;)

    ReplyDelete

Thank you for commenting! I appreciate it :)
If you would like we can follow each other - just leave me link and notice that you are following me and I will come to follow you too!