Hippie

To all our readers - this post will be in Croatian only!

Danas nešto sasvim suprotno manikuri iz prethodnog posta! Ni sama ne vjerujem da nosim ovakvo što, ali baš mi je simpa pa sam odlučila i to čudo podijeliti s vama.





Sve je započelo novim lakićem u mojoj mašineriji i to lakićem kojeg sam valjda 15 puta preporučila drugima kao savršenu crvenu nijansu, a sama ga nisam imala. Negdje pred Novu godinu sam ga htjela kupiti, ali jednostavno par tjedana te nijanse nije bilo u lokalnom dm-u. Srećom, sada je moj! :D Radi se o Essence Fame fatal nijansi. Za crvene ni sama nisam pametna kada im treba odrediti jesu li tople ili hladne jer realno, svaka crvena je meni topla i točka. :D Što se ostalih karakteristika ovog laka tiče, tekstura je pomalo jelly, ali nema problema prilikom nanošenja. Ne razlijeva se, a lijepo oblikovana, plosnata, široka i na vrhovima zaobljena Essence četkica sve fino pospremi na svoje mjesto i nemate previše potrebe za čišćenjam nereda. Osim naravno ako niste freak za crvenu kao ja. Očito je stvar psihe, ali crvenu mi je uvijek najteže nalakirati jer znam da ako zeznem, prsti će mi izgledati kao da imam zanoktice gigantskih razmjera pa lakiram s oprezom pod mus. Uglavnom, preko baze sam tako pažljivo nalakirala dva sloja crvene i iako je lak dobro pigmentiran, zbog tog jelly dijela se još nazire bijela linija nokta ako na slici malo bolje pogledate.

Na suncu
U hladu
Dvoumila sam se trebam li što gore dodati jer sam uistinu oduševljena ovom nijansom, međutim eto nek' se jednom i meni Essence pokazao kao problematičan. Već sutradan mi se s jednog nokta otkrhnuo dio laka koji sam za početak samo pokrpala jer za nešto drugo nisam imala vremena. Doduše, ne mogu reći da je to do laka jer se otkrhnuo s dijela nokta koji je baš izlistan i iz tog razloga zalijepljen pa nekako time opravdavam otkrhnuće. Čak i nakon krpanja se opet otkrhnuo na istom mjestu dok su svi ostali nokti ostali kao tek nalakirani.

Na kraju sam ipak odlučila dodati još nešto gore, ne samo zbog tog problematičnog nokta, nego čisto zato što ja to moram napraviti. Ako nije črčkano, nije nikakvo. :D Zamislila sam si neki etno uzorak, ali moram priznati da mi ovo više izgleda hipijevski. Ono etno bi isto prošlo, ali ako gledam baš iz daljine. :D Za ove neke cvjetiće/alge/amebe nisam koristila lakove za nokte nego akrilne boje. Nije da se lakovima ne bi moglo napraviti jer bi i to čak mislim da bi bilo nešto urednije, ali uvježbavam baratenje tim akrilnim bojama otkako sam ih kupila. Što da vam kažem? Još sam si smotana, ali na kraju slika ispade baš zanimljiva!


Kako se vama sviđa? Radite li vi s akrilnim bojama i ako da, podijelite iskustva! Trebaju mi! :D

:* do sljedećeg posta!

4 comments:

  1. Imaš najljepši oblik noktiju na svijetu! Ja sam ljubomorna!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala! :D Sad sam si malo snobić, ali imam i ja brdo noktiju online na koje sam ljubomorna! :D

      Delete
  2. Divno! Oduševljena sam :D

    ReplyDelete

Thank you for commenting! I appreciate it :)
If you would like we can follow each other - just leave me link and notice that you are following me and I will come to follow you too!