Hot list, Urban purple & Electronica

To all our readers - this post will be in Croatian only!

Danas 0 bodova od nail arta jer sam vam za promjenu odlučila pokazati 3 laka za nokte koji su stvarno predugo čekali svoj red za lakiranje. Najrađe bih se za ruku ugrizla kada vidim kakve sve ljepote u kolekciji imam, a totalno zaboravim na njih. :/ Ovakvih 'ljutih' postova će biti još jer sam si ovo ljeto zadala za manikure korisiti samo neisporbane lakove pa kada dođe jesen da mogu napravit reviziju i riješiti se onoga što mi ne treba i ne planiram nositi, a to će mi biti lakše kada se uvjerim kakva sva blaga imam i što ne želim da mi oduzima vrijeme. :)



Rimmel Hot list
Radi se o lakiću iz Lycra Pro kolekcije u staroj verziji. Kupila sam ga uistinu davno.Više ni ne pamtim, ali zasigurno prije više od godinu i pol. Smeđe je boje koja ipak ima nešto ljubičasto u sebi što lak čini posebno čarobnim. Za promjenu to nisu nikakve šljokice ni čestice kako to zna biti, nego je jednostavno boja takva. Finiš je kremasti i lak se jako lijepo nanosi. Četkica je standardna Rimmelova, plosnata i široka sa zaobljenim krajevima što je samo dodatni plus. Na slici su baza i dva sloja Rimmela. 



Rimmel Urban purple
Ovaj Rimmelov primjerak je nova verzija Salon Pro kolekcije s valjkastom bočicom. Ovaj lak također imam dosta dugo, ali Hot list je ipak rekorder ovog posta. Iako bi prema imenu očito trebao biti ljubičast, on to nije. U pitanju je neka duboka tamno crvena nijansa koja vuče na ciklamu i toliko je predivna da je nisam skidala tjedan dana s noktiju. Što se tiče finisha također je kremast, ali je lak nešto rjeđe konzistencije negoli prethodnik gore, no to ne znači da je i slabije pigmentiran. Uopće ne, nego upravo suprotno - jednim pažljivije nanesenim slojem je moguće pokriti nokat, ali ja iz navike lakiram 2 pa tako na ovoj slici imam 2 sloja urbane ljubičaste i bazu ispod.



Color club Electronica
No dobro, ovaj lakić ne leži u kutu predugo, ali aj da i to čudo vidite! Kupila sam ga u uvjerenju da je se radi o plavom laku jer su apsolutno svi swatchevi online plavi, pa čak i ovi moji (zato sam u oznake i stavila blue). Međutim nijansa je ipak ljubičasta, a svi znamo kako fototaparati funkcioniraju s ljubičastom - plavo. :/ Ono što me čudi je da je u ovom slučaju to baš tako jako izraženo! Na svim fotkama je lak predivan tamno plavi, a ja ga gledam na noktima i totalno je ljubičast! :) Inače, isto jedan predivan lak po svim karakteristikama. Lijepo se maže, rjeđe je konzistencije, ali dovoljno pigmentiran. Jedino mi četkica i nije nešto. Ovo je jedini CC lak u mojoj kolekciji i nisam znala da oni imaju tako strogo klasičnu četkicu: dugu, tanku i pri vrhu okruglu. Moram priznati da sam skroz razmažena ovim novim širokim i zaobljenim četkicama. Sve po starinski što mi pod ruku dođe, samo mi probleme izazove. :) Lakić pristojno prekriva u jednom mrvicu debljem sloju ako ga pažljivo nalakirate, ali kod mene su po dobrom starom običaju 2 s bazom. 


Koji je vama najljepši? Imate li puno lakova koji stoje negdje zaboravljeni i neisprobani? :(

:* do sljedećeg posta! 


6 comments:

  1. Ja se ne mogu nagledati tvojih noktiju, prekrasan oblik imaš :D
    Rimmel Urban purple mi je prekrasan! Morat cu ga nabaviti jer baš volim ovakve nijanse.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala! :) I meni je Urban najjači u ovoj ekipi!

      Delete
  2. Ti tvoji savršeni nokti :) Electronica mi je na WL već valjda 2 godine

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D Meni Electronica nije bila na WL, ali na forumu mi izletio oglas gdje se prodaje za 10 kn. o.O Kako sam to mogla preskočiti?! :)

      Delete
  3. CC je divan i odlično ti stoji ;)

    ReplyDelete
  4. Hello doll. I own a beauty blog with makeup reviews, tips, fashion..... Check it out, if you like it please follow: Nika's Beauty Land

    ReplyDelete

Thank you for commenting! I appreciate it :)
If you would like we can follow each other - just leave me link and notice that you are following me and I will come to follow you too!