LOVE manikura

To all our readers - this post will be in Croatian only!

Nokti su mi zadnjih 2-3 mjeseca katastrofalni. Ne pucaju, ali strašno se listaju. Uredno ih pokušavam spasiti rašpanjem 'rascvalih' dijelova, ali koliko ja rašpam, toliko oni cvjetaju dalje. Mogla bih evetualno za to okriviti svu silu sredstava za čišćenje u kojima su mi se ruke danima točale u vrijeme preseljenja, ali istina je da su meni nokti u komi čim dođe toplije vrijeme. Doslovno, u 4. mjesecu svake godine kreću muke, a situacija se smiruje tamo negdje krajem 9. mjeseca/početkom 10 kada nokti budu izvrsni. Godinama pokušavam dokučiti što mi to u toplijem dijelu godine nedostaje, ali ne. Da je obratno, još bih shvatila, ali ovako... :/ Imate li vi takvih iskustava i jeste li u tom slučaju iznašle neki razlog? Inače nemam ništa protiv kratkih noktiju, dapače, čak su mi i simpatičniji od dugih, a i mislim da mi bolje stoje. Uvijek radim neki cirkus na njima pa mi je puno ljepše dok su kraći jer na dugima bi to što radim meni osobno bilo malo preagresivno. No kakvi god da su, samo nek su više zdravi! :)




Opet sam se bavila kombiniranjem i osmišljavanjem mix&match manikure. Htjela sam nešto veselo s mrvično uloženog truda jer nisam imala previše vremena, a opet da nije obična jednobojna manikura. I naravno prekopala sam svoju kolekciju od preko 300 komada u potrazi za nijansom koja bi bila nešto nježno između koraljne i roze boje i sama se čudom čudim, kako je moguće da nemam?! Ruku na srce, koraljnih nijansi imam more, ali sve vuku puno više na narančasto nego na rozo pa sam zapravo neslužbeno još uvijek u potrazi. :) Na kraju je odluka pala na najbliži među tim korljcima Rimmel Instyle coral. Njega sam u dva sloja nalakirala na palac, kažiprst i pinky preko osušene baze te završila jednim slojem brzosušećeg TC-a. Na prstenjak sam stavila Golden rose Holiday 51 u dva sloja. Inače mi je taj lak presavršen za bilo kakve kombinacije. Jednostavno svuda paše! I samostalno je divan, ali nije mi zanimljiv. Na prostaku su 2 deblja sloja OPI Skull and glossbones. Preko njega sam pečatirala natpis LOVE uz pomoć Essence Stamp me! Black namijenjenog baš za pečatiranje. Natpis LOVE sam našla na jednoj od starih Essence pločica. Držala sam palčeve da se natpis lijepo prenese jer te Essenceove pločice imaju baš puno loše napravljenih kalupa. Za divno čudo, sve je prošlo kako spada. Sačekala sam nekih sat vremena da se posuši sve što bi mi TC mogao razmuljati na prostaku i onda stavila jedan sloj Essence Matte TC-a.


To bi bilo to! Dame s pozamašnom kolekcijom, znam da vas ima :D, što radite kada skontate da baš ono što vam treba nemate? Događa li vam se to uopće? :)

:* do sljedećeg posta!

4 comments:

  1. wow, jako mi se sviđa manikura, i nema veze koliko lakova imaš, uvijek naletiš na neku nijansu koju ''nemaš'' a ''treba ti'' hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Točno uvijek! Svaki put tražim nešto najsličnije nečemu što sam vidjela, ali obično nađem za nijansu gore-dolje. Ovo je prvi put da nema ništa! 0! :)

      Delete
  2. Imam 40-ak lakova, ali na wish listi imam još barem 100 njih! :D Nikad ih ne možeš imati previše! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samo polako... :D S 40 primjeraka letiš! Sve su ti opcije otvorene, a imaš i opravdan razlog za žaliti se da ti baš neka nijansa nedostaje! ;)

      Delete

Thank you for commenting! I appreciate it :)
If you would like we can follow each other - just leave me link and notice that you are following me and I will come to follow you too!