Trokutići

To all our readers - this post will be in Croatian only!

Moja današnja manikura je nešto drugačija od svih koje sam do sada nosila, a uključuje i tehniku/sistem kakav isto do sada nisam isprobala. Baš me puklo da želim svijetlo plave nokte, pogotovo jer imam par predivnih primjeraka koji još nikako nisu došli na red.





Svijetlo plavi lak koji sam koristila kao bazu je Moment Pastel azul. Što više koristim Momentovce, sve sam više oduševljena njima. Radi se o lakovima koje kupujem u Offertissimi, trgovini mješovitom robom. Cijena im je svega 9 kuna, a nijansi ima more. Po svim karakteristikama lak prolazi. Znači četkica, pigmentiranost, konzistencija, količina, mazivost... Sve je na mjestu, no ono što je mene posebno oduševilo je koliko je taj lak bez oštećenja trajao na noktima. 4 dana nije bilo nikakvog čipanja niti tipvera i ako vam se možda 4 dana čine kao prekratko razdoblje, uzmite u obzir da sam u tom razdoblju imala bojenje kose, pranje prozora i radove u bašči uz ono standardno što se po kući obavlja. Bljak! :( Možda bi potrajalo i duže, ali nakon 4. dana sama skidam lak jer mi dosadi i poželim nešto drugo. Na slici su 3 tanja sloja laka (što je sigurno, sigurno je :D).

Na suncu
U hladovini
Kada se Momentovac potpuno osušio, uz pomoć samoljepljive vrpce sam napravila različite žute trokute uz rub svakog nokta i to Essence lakićem My yellow fellow. Trebao je mrvicu deblji sloj obzirom da sam lakirala žutu preko plave kako mi se plava ne bi nazirala. Trokutiće sam napravila posebno tako što sam dan ranije na foliju/košuljicu za papire nalakirala b*Pretty Sky, još jedan plavi, ali tamniji lak. U vrijeme kada sam radila manikuru, taj je lak bio potpuno suh pa sam ga samo ogulila s folije i isjekla si trokutiće koje sam nalijepila na još malo vlažan žuti lak kako bi se uhvatio. Ostatak koji bi virio bih ionako zalijepila TC-om. Zapravo mi je žao što sam uopće morala staviti TC jer se ta nijansa kojom sam radila trokutiće suši u neki polumat, gumeni finiš pa bi bilo baš fora, ali nema veze - i ovako je prilično zanimljivo. Ono što sam isto htjela je da ti trokutići budu nešto veći, ali kada sam ih izrezivala, pokušala sam prisloniti jedan na pinky da vidim taj omjer pa mi se na prvu učinio prevelik. Naravno da sam ih onda sve malo smanjila. Zapravo bi veličina bila taman da su mi nokti bili nešto kraći. U svakom slučaju manikura je ispala vrlo efektna i zanimljiva.


Radite li vi ovakve 'naljepnice' za nokte? Nikada mi prije to nije palo na pamet, ali drago mi je da sam probala jer je uistinu efekt predobar i sigurno ću opet raditi slične kerefeke. :D

:* do sljedećeg posta!

3 comments:

Thank you for commenting! I appreciate it :)
If you would like we can follow each other - just leave me link and notice that you are following me and I will come to follow you too!