Another skittlette

To all our readers - this post will be in Croatian only!

Složila sam još jedan skittlette. Moram priznati da sam se baš navukla na to... Već smišljam sljedeći! :D Tako lakirani nokti su mi baš efektni, a stignem ih nalakirati u roku 'keks'. Nevjerojatno jer meni osobno se čini kao da ima ful puno posla oko ovoga, ali nekako sam s tim brže gotova nego kada cifram svih 10 prstiju. Doduše, ovaj put sam ipak zavirila malo u svoj inspiracijski folder, ali samo kako bih skupila neke smjernice. Časna pionirska! :D




Za ovu manikuru sam koristila:

  • Eveline 8u1 kao baza
  • Maybelline Colorama 315
  • Essence Stamp me! Silver
  • Essence Shiny star
  • Essence I got a crush on blue
  • Essence Stamp me! Black
  • Fancy Glam 33
  • Aura Jelly TC
  • zakovice
  • pločica za pečatiranje Konad m54
Coloramu sam nalakirala na mali prst i na palac i to u 3 sloja. Nažalost, kad hoćete ovako divnu boju, morate nešto žrtvovati. Obzirom da mi je površina nokta na palcima poprilična, taj treći sloj je čak morao biti popriličnog i pažljivog nanosa kako bi to izgledalo ujednačeno i lijepo. Nije da lak nije pigmentiran, nego je jednostavno nezgodan za lakiranje. Dok se taj posljednji sloj sušio, u gornji lijevi kut sam stavila male, okrugle, srebrne zakovice. Prstenjak sam prelakirala s dva sloja Essence Stamp me! Silver, laka koji je ustvari namijenjen pečatiranju, no učinio mi se simpatičnim za ovu manikuru. Na noktima izgleda totalno metalno što dosta cura traži u posljednje vrijeme pa posežu za kojekakvim naljepnicama. Baš sam ostala paf kada sam vidjela kako izgleda na nokima jer naravno da mi stoji pa valjda od početka moje lakomanije i samo sam ga jednom za pečatiranje koristila. Preko njega sam stavila prastari Essenceov topper Shiny star i još uvijek si kontam kako sam taj korak ustvari mogla i preskočiti. Nije da ne paše ili da nije lijepo, ali kad sam već taj metalni otkrila, mogla sam ga ostaviti samoga da mu se svijet divi. :D Prostaka i kažiprst sam prelakirala s dva sloja Essence I got a crush on blue koji je nešto između plave i sive, no svakako dosta blijed. Preko njega sam pečatirala uzorak s Konadove pločice te dodala točkalicom roze točke Coloramom i bijele Fancy Glam lakićem. Malo mi je pečatiranje bzvz ispalo, pogotovo na prostaku, ali ne znam što je pošlo po zlu jer sam ovu sličicu već jednom pečatirala i ispala je savršeno. Srećom, te brljave ne dolaze previše do izražaja pa sam zadovoljna. Svi nokti su na kraju prelakirani slojem Jelly TC-a.



To bi bilo to! Nadam se da se i vama sviđa!

:* do sljedećeg posta!

2 comments:

  1. Ovo mi je jedna od tvojih najboljih manikura do sad.
    Mislim da ti skittlette najbolje stoje :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala! I sama sam zadovoljna pa će skittlette malo češće na repertoar. :D

      Delete

Thank you for commenting! I appreciate it :)
If you would like we can follow each other - just leave me link and notice that you are following me and I will come to follow you too!