Samo moj skittlette

To all our readers - this post will be in Croatian only!

Danas imam novu manikuru i vrlo sam ponosna (ne na nju, nego na sebe :D)!





Moj problem kod lakiranja noktiju i općenito što god da radim je taj što nisam kreativka ali ni pod razno. Ne ide pa ne ide. Jednostavno za sve prvo moram vidjeti neki primjer koji ću ako mi se svidi, prihvatiti i eventualno dodati nešto svoje ili ako mi se ne svidi, otpiliti. Sama da nešto osmislim bez ikakvog predloška... To je već nuklearna fizika! :/ Kakav ja problem imam kad treba odlučiti koji lak nalakirati na nokte, to nisu istine. Pred ormarom ne sjedim tako dugo koliko vijećam o lakovima, a možete onda zamisliti koliko mi treba da si osmislim i posložim manikuru. Naravno da je to i do toga što imam prevelik izbor, ali svejedno frustrira do besvijesti jer doslovno nisam u stanju ništa na noktima napraviti dok ne nađem online neku manikuru koja mi se sviđa ili izvučem neku iz svog TO DO inspiracijskog foldera pa onda na to kombiniram nešto svoje, a često i samo bezobrazno iskopiram. :( Stvar je i u tome da kada bih sama nešto osmislila, ne bih imala s čime usporediti pa ne bih baš bila sigurna ni je li to izvedeno kako spada. Totalni freak, znam, ali škorpion sam po horoskopu - shvatite me! :D


Za danas sam si dala truda i potpuno sam sama osmislila svoju manikuru bez ikakve inspiracijske fotke ili traženja online i ponosna sam jer mislim da je dobro ispalo. Preko 24 sata sam ja dumala što i kako. Situacija: spremanje stana, kuhanje ručka, vješanje veša, radio trešti i ja skupa s njim i kako negdje vidim neku zanimljivu boju: "A možda bih mogla to..." I onda onaj sistem skittlette manikure nakit/majica/hlače... Totalno mi se nije dalo jer mi nije napeto slagati odjeću koju nemam. Malo mi je razočaravajuće. :) Što se baze za nokte tiče, vratila sam se na Eveline terapijske lakove i to ovaj put 8u1. Baš me zanima hoće li i kod mene čuda napraviti. Pinky je prelakiran Flormar GL10 u dva sloja, prstenjak i prostak Misslyn Silk touch 07 također u dva sloja, a na kažiprstu i palcu je predivni Essence Dare it nude te crni biserići. Pinkyja, kažiprst i palac sam prelakirala brzosušećim Aura Jelly TC-om, a prstenjak i prostak sam pečatirala.


Ja sam si sva kao prskalica i čak da sam fulala nešto, mislim da bih bila isto ovako creepy vesela jer sam napokon sve sama napravila. Što vi kažete na mojih ruku (i mozga :D) djelo?

:* do sljedećeg posta!

3 comments:

  1. Zanimljivo :)
    Posetite: najlepsinoktii.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. jesi ti to napisala da nisi kreativka!! hahahaha
    vrlo si kreativna :)

    ReplyDelete

Thank you for commenting! I appreciate it :)
If you would like we can follow each other - just leave me link and notice that you are following me and I will come to follow you too!