Crveno, srebrno i strogo

To all our readers - this post will be in Croatian only!

Volim veselo i šareno, ali za promjenu. Moj đir u svim kategorijama je strogi minimalizam, ravne linije i nikakvo prekićavanje nepotrebnim stvarima. Ova manikura mi se točno uklapa u te neke moje okvire lijepoga i sadržajnoga, a bez previše sadržaja. :D Naravno da je mi je jedna od dražih koje sam napravila.




Koristila sam:

  • Eveline Diamond hard and shiny nails (baza)
  • Golden rose Holiday 51 (2 sloja)
  • Golden rose C+S 155 (3 sloja)
  • Rimmel Salon Pro 405 Fierce cherry (2 sloja)
  • Essence BTGN (TC)
Od svega ovoga, najviše mi je problema zadao Golden rose C+S 155. Prema bočici sam zaključila da se radi o metalik srebrnom laku koji bi na noktima mogao izgledati kao i svi drugi metalik lak - metalno, kad ono 0 bodova. Sav je neki sedefast i sheer pa sam pomislila da će biti drama čekati da se sva 3 sloja posuše. Realno, i ta 3 sloja sam jedva izvukla, bila mi je frka da će biti potreban i četvrti. Međutim, s jedne strane zakinuto, s druge pogođeno, lakić se barem brzo suši pa je to bilo suho u roku keks.

Sačekala sam još dodatno vrijeme kako mi samoljepljiva vrpca ne bi zeznula bazu te sam, uvjerivši se da je sve cakum-pakum suho, srednji prst prelijepila vrpcom i to u obliku trokuta u donjem dijelu, te tankom u gornjem da bude paralelno s trokutom. Takav nokat s trakicama sam prelakirala Rimmel Fierce cherry crvenim lakom te oprezno odstranila trakice kako bi mi ostao ovakav srebrni uzorak. Na prstenjak sam još dodala 2 cirkona, veći u dnu nokta i manji iznad njega. 


To je to i ja sam bila oduševljena! Manikura koja je dovoljno efektna i upadljiva, a opet je za sve prilike: svaki dan, posao, svečanost... Sve! Kako se vama sviđa? Jeste li više za minimalizam ili više volite loodilo šarenilo? :D

:* do sljedećeg posta!

4 comments:

  1. Predivno, baš je efektno i uredno! Volim i minimalizam, ali i ludilo, kako kad me što primi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tako nekako i ja! S tim da kad mi treba the nešto, onda uvijek završim s jednostavnim! Hvala! :D

      Delete
  2. Volim tu crvenu na noktima, a moram priznati da - mada nisam fan kombinacija sa srebrnom - ovo je toliko savršeno uredno odrađeno da prosto ne može da mi se ne sviđa. Jako lepo :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uuuuuuuu, meni je srebrna nekako osnova za sve miksane manikure! Ali, sto žena, 200... :D Hvala!

      Delete

Thank you for commenting! I appreciate it :)
If you would like we can follow each other - just leave me link and notice that you are following me and I will come to follow you too!