Golden rose Care + strong 120

To all our readers - this post will be in Croatian only!

U razdoblju od siječnja do travnja ove godine sam bila no buy-u kada su lakovi za nokte u pitanju. Jednostavno sam shvatila da imam previše lakova koji su mi divni, a nemam ih vremena sve nalakirati i pokazati svijetu dok uredno kupujem nove primjerke. No buy sam prekinula jer sam nakon ova 3 mjeseca pokleknula i kupila 3 laka za nokte od kojih je jedan bio onaj iz ovog posta, a imala sam dobar razlog - familija 'puna razumijevanja' pred svadbu. Samim time, smatram grijeh otpuštenim. :D


Ovaj je lak došao u moje ruke za vrijeme spomenutog no buy-a. Dobila sam ga od svoje kume i da ne bude zabune, snimila me je kako tulim nad lakom koji košta 8 kn (bile smo u Bosni), a iz principa ga ne želim staviti u košaricu pa ga je ona kupila i ubacila meni u torbu, a da nisam ni primijetila dok nisam došla kući. :D Radi se o baby rozoj mliječnoj nijansi koja ima sve karakteristike mliječnih lakova za nokte. Potrebna su mu 3 sloja ako želite potpunu prekrivenost. Četkica je klasična, duguljasta i tanka što mi se nije svidjelo jer sam sada već lagano razmažena plosnatim i zaobljenim četkicama koje u dva poteza prekriju moju ploču nokta. Tekstura mu je normalna, ne radi probleme i ne razljeva se. 


Na mojim je noktima trajao 3 dana bez da se oštetio, a onda sam ga zamijenila drugim jer kod mene manikure ne mogu dugo biti na noktima. Inače preferiram tamnije i izražajnije boje na noktima, rekla bih konkretnije (kakve god to bile :D) ako ću imati jednobojnu manikuru, ali ova me je baš osvojila. Tako nešto nježno nisam dugo imala na noktima i učinilo mi se da će fino pasati dok su nokti ovako kratki jer za duže se držim konkretnijih boja. :D

Kako se vama sviđa ova nijansa? Igra li vam duljina noktiju kakvu ulogu u odabiru boje laka?

:* do sljedećg posta!


5 comments:

  1. ova nijansa mi se jako sviđa - romantična je. baš ovakve nude lakove volim...kuma ti je super ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stvarno je romantična! I meni se zbog toga posebno sviđa! A i kuma je zakon! :D

      Delete
  2. Jako mi se sviđa :)) Ja sam pokušala izgurati godinu dana bez kupovine lakova i pala sam nakon 8 mjeseci. Tako blizu a tako daleko od cilja :/. Ali dobro, od onda nisam ništa kupila jer sam si nakon te kupovine rekla da nema ništa dok ne iznosim sve koje nisam, npr. te koje sam zadnje kupila. Ne mogu podnijeti nove stvari koje ni nakon par mjeseci ne stavim na sebe jer to mi zvoni na bacanje novaca :(.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Totalno se slažem s tobom! Ali, ali, ali... :D

      Delete
  3. Anonymous20 June, 2014

    obožavam Golden Rose lakove, toliko su trajni i dobri :D
    ovo je savršena nježno-pastelna roza :D ova me boja pogotovo pucala negdje oko valentinova, ali je i savršena ljetna :D

    ReplyDelete

Thank you for commenting! I appreciate it :)
If you would like we can follow each other - just leave me link and notice that you are following me and I will come to follow you too!