Blesaste točkice

To all our readers - this post will be in Croatian only!

Ovakva mi manikura uopće nije bila u planu. Nekako sam se poveselila ranijoj jeseni i bojama koje bi više pasale, ali ne znam kada će mi se više nokti vratiti u normalu. Prije posljednje manikure sam ih morala skraćivati zbog silnog pucanja i listanja, ali evo morala sam i prije ove i to do temelja pa mi nije ostalo ništa drugo, nego da napravim nešto veselo, šareno i zvrkasto kako bih iskoristila tu groznu situaciju i okrenula ju u svoju korist. Na nešto dužim noktima mi nije baš primjereno imati ovakav cirkus, ali zato na ovako kratkima mogu što hoću. :)



Za ovu sam manikuru koristila:
  • Aura Silk proteins baza
  • Maybelline Colorama 83
  • Flormar M01
  • Essence Wanna be your sunshine
  • Akrilne boje
  • Aura Jelly TC
Nakon što mi se baza osušila, na palac, kažiprst i pinky sam nalakirala Maybelline Colorama 83, rozi lak u dva sloja. Na prstenjak sam nalakirala dva sloja bijelog Flormar M01, a na prostak dva sloja žutog Essence Wanna be your sunshine. Točkice sam radila akrilnim bojama uz pomoć točkalice s većim i manjim vrhom. Akrilne sam boje umjesto lakova izabrala zato što nisam imala mnogo vremena čekati da se točkice potpuno posuše. Da sam odmah stavljala brzosušeći TC preko točkica napravljenih lakom za nokte, vrlo je vjerojatno da bi mi se razmuljale. Akrilne su mi boje po tom pitanju pravo otkriće jer ih TC neće razmuljati. U to sam se uvjerila već u više navrata. Još kad bi se akrilnim bojama moglo pečatirati, to bi bilo extra... Ali bih onda vjerojatno bankrotirala kupujući pločice. :D Uglavnom, sve sam prelakirala jedinom slojem Jelly TC i kao što vidite, ništa se nije razmuljalo! :thumbs up: :D


Bez neke lažne skromnosti, moram reći da sam prezadovoljna napravljenim. Obožavam kada vidim da uz minimalno truda, manikura može biti jednako simpatična i zabavna. Izgleda mi veselo i čak mi je lakše palo to što sam morala nokte ovako skresati. Inače sam manikuru radila prema prostaku - da, početak manikure je bila žuta baza sa zelenim točkicama na srednjaku, a ostalo je došlo samo od sebe. Eto, koliko god to nevjerojatno bilo... :) Ostavljam vas s točkicama!


:* do sljedećeg posta! 

8 comments:

  1. preslatko je! najviše mi se sviđa prstenjak ;)

    ReplyDelete
  2. Kako slatka manikura! Uvijek besprijekorna ;)

    ReplyDelete
  3. zašto blesaste, meni su totalno cute :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha, hvala! Zato što mi izgledaju totalno blesasto i kao da su se tu našle s motom: Nismo mi krive, ona nas je tu stavila! :D

      Delete

Thank you for commenting! I appreciate it :)
If you would like we can follow each other - just leave me link and notice that you are following me and I will come to follow you too!